Aktiver oppstartsbeskyttelse

Oppstartsbeskyttelse gir bedre sikkerhet helt fra du starter datamaskinen. Dette alternativet gir bedre sikkerhet, siden alle nødvendige komponenter for beskyttelse av datamaskinen starter samtidig med maskinen. Et oppstartssøk er et virussøk som kjøres før operativsystemet starter opp. Dette gir Norton Business Suite tilgang til alle filene på datamaskinen, uten risiko for at de er i bruk av andre programmer eller operativsystem.

Hvis du vil beskytte datamaskinen under oppstart, må du konfigurere alternativet Oppstartsbeskyttelse. Du får tilgang til alternativet Oppstartsbeskyttelse ved å gå til hovedvinduet i Norton Business Suite og klikke på Innstillinger > Antivirus > Automatisk beskyttelse.

Du kan bruke følgende alternativer til å konfigurere Oppstartsbeskyttelse :

• Aggressiv

Gir maksimal beskyttelse under oppstart av datamaskinen.

Dette alternativet sørger for komplett beskyttelse under oppstart, siden Auto-Protect starter når du starter datamaskinen.

• Normal

Gir forbedret beskyttelse ved oppstart av datamaskinen, uten at det går ut over datamaskinens ytelse.

Når du velger dette alternativet, starter alle nødvendige drivere og plugin-moduler før den angitte forsinkelsen. Dette alternativet sikrer bedre oppstartsytelse og et høyt sikkerhetsnivå.

• Av

Slår av oppstartsbeskyttelse.

Hvis du deaktiverer Oppstartsbeskyttelse, blir datamaskinen ikke like godt beskyttet.

Konfigurere oppstartsbeskyttelse

Om Antivirus innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54348494_N360_Business_CC_2014_no_no