Legge til elementer i Signaturutelatelser

Når du skal utelate en sikkerhetsrisiko fra søk, må du legge til den bestemte sikkerhetsrisikoen i vinduet Signaturutelatelser. Du kan velge en kjent risiko med navn og legge den til i listen.

Når du utelater en kjent sikkerhetsrisiko fra Norton-søk, reduseres beskyttelsesnivået på datamaskinen. Du bør bare utelate elementer hvis du er sikker på at de ikke er infisert.

Legge til en signatur i Signaturutelatelser

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klikk på Antivirus i Innstillinger -vinduet.

3. Klikk på fanen Søk og risikoer i innstillingsvinduet for Antivirus.

4. Under Utelatelser / Lav risiko, i raden Signaturer som skal utelates fra all oppdagelse, klikker du på Konfigurer.

5. I vinduet Signaturutelatelser klikker du på Legg til.

6. I vinduet Sikkerhetsrisikoer klikker du på en sikkerhetsrisiko som du vil utelate, og klikker så på Legg til.

7. I vinduet Signaturutelatelser klikker du på Bruk og deretter på OK.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54298598_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018