Om Signaturutelatelser

I Norton Business Suite kan du velge bestemte, kjente sikkerhetsrisikoer og utelate dem fra Norton Business Suite-søk. Du bør bare utelate en risiko fra Norton Business Suite-søk hvis du har en bestemt grunn til det. Hvis et annet program f.eks. baserer seg på et sikkerhetsrisikoprogram for å fungere, kan du bestemme deg for å beholde programmet på datamaskinen. Du kan også angi at du ikke vil bli gjort oppmerksom på programmet ved fremtidige søk.

Når du utelater en kjent sikkerhetsrisiko fra Norton Business Suite-søk, reduseres beskyttelsesnivået på datamaskinen. Du bør bare utelate elementer hvis du er sikker på at de ikke er infisert.

Når du skal utelate en sikkerhetsrisiko fra søk, må du legge til den bestemte sikkerhetsrisikoen i vinduet Signaturutelatelser. Vinduet Signaturutelatelser inneholder listen over alle sikkerhetsrisikoer som kan utelates fra søkene til Norton Business Suite. For hver sikkerhetsrisiko kan du vise risikodetaljene og hvordan risikoen påvirker datamaskinen.

Når du vil legge til sikkerhetsrisikoer i vinduet Signaturutelatelser, går du til hovedvinduet i Norton Business Suite og klikker på Innstillinger > Antivirus > Søk og risikoer > Utelatelser / Lav risiko > Signaturer som skal utelates fra all oppdagelse > Konfigurer.

Legge til elementer i Signaturutelatelser

Om SONAR-beskyttelse

Slå SONAR-beskyttelse av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54298595_N360_Business_CC_2014_no_no