Om Sanntidsutelatelser

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) gir sanntidsbeskyttelse mot trusler ved å oppdage ukjente sikkerhetsrisikoer på datamaskinen proaktivt. SONAR identifiserer spirende trusler basert på oppførselen til tilleggsprogrammer. SONAR er raskere enn de tradisjonelle, signaturbaserte trusseloppdagingsteknikkene. SONAR oppdager og beskytter deg mot skadelige programmer, selv før nye virusdefinisjoner er tilgjengelige gjennom LiveUpdate.

SONAR overvåker datamaskinen ved hjelp av heuristiske søk, på jakt etter skadelig aktivitet. Det blokkerer og fjerner trusler med høyt risikonivå automatisk. Norton 360 Online varsler deg når trusler med høyt risikonivå oppdages og fjernes.

Men du kan konfigurere Norton 360 Online til å utelate visse programmer fra Norton 360 Online-søk med Auto-Protect og SONAR. Du bør bare utelate programmer hvis du er sikker på at de ikke er infisert. Du kan utelukke programmene fra søk med Auto-Protect og SONAR ved å legge dem til i vinduet Sanntidsutelatelser. Når du legger til et program i vinduet Sanntidsutelatelser overser Norton 360 Online filen ved søk med Auto-Protect og SONAR. Dette alternativet utelater også undermapper i en mappe.

Du bør bare utelate programmer Norton 360 Online-søk hvis du er sikker på at de er trygge. Hvis et annet program f.eks. baserer seg på et sikkerhetsrisikoprogram for å fungere, kan du bestemme deg for å beholde programmet på datamaskinen.

Når du vil legge til programmer i vinduet Sanntidsutelatelser, går du til hovedvinduet i Norton 360 Online og klikker på Innstillinger > Antivirus > Søk og risikoer > Elementer som skal utelates fra Auto-Protect, SONAR og Informasjon om nedlasting > Konfigurer.

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om SONAR-beskyttelse

Slå SONAR-beskyttelse av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54298489_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 23/08/2011