Tilpass innstillinger for Inaktive søk

Norton-produktet beskytter Mac-en mot de nyeste truslene ved å kjøre automatiske søk på datamaskinen ved hjelp av funksjonen Inaktive søk. Inaktive søk registrerer når du ikke bruker Mac-en, og kjører søket da.

Innstillinger for Inaktive søk endres ikke når en annen bruker er pålogget på Mac-en. Norton-produktet oppdager når Mac-en ikke er i bruk, og kjører det inaktive søket med innstillingene konfigurert allerede.

Tilpass innstillinger for Inaktive søk

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på beskytt min Mac i ruten til venstre.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Inaktive søk.

4. Tilpass søkeinnstillinger i vinduet Inaktive søk.

Du kan tilpasse søket på følgende måter:

Hva skal gjennomsøkes?

Her kan du angi hvor du vil at Norton-produktet skal søke. Velg mellom følgende alternativer:

• Oppstartsdisk

Utfører Inaktive søk i oppstartsdisken til Mac-en.

• Alle brukermapper

Utfører et Inaktivt søk i alle Hjem-mapper på Mac-en.

• Hele systemet

Utfører et Inaktivt søk på alle tilgjengelige Mac-disker.

Søk gjennom filer i komprimerte arkiver (anbefalt)

Brukes til å aktivere eller deaktivere søk i komprimerte filer med Norton-produktet.

Vis resultater fra Inaktive søk

Med dette alternativet kan du vise resultatene av inaktive søk i vinduet Sikkerhetshistorikk. Velg mellom følgende alternativer:

• Kun hvis infeksjoner blir funnet

Velg dette alternativet hvis du vil vise søkresultatene når en sikkerhetstrussel oppdages.

• Alltid

Velg dette alternativet hvis du vil vise aktivitetene til Norton-produktet under inaktive søk. Du kan vise aktiviteter som fullførte søk eller søk som er avbrutt på grunn av systemaktivitet.

Tilbakestill til standardinnstillinger

Lar deg stille inn Planlagte søk -innstillingene til de anbefalte innstillingene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54280641_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017