Utelat filer fra Automatiske søk

Som standard søker Norton-produktet gjennom alle filene og mappene på Mac-en. Du kan imidlertid konfigurere det til å søke i bestemte filer eller kataloger. Du kan utelukke ofte brukte programmer fra Automatiske søk for å redusere søketiden.

Utelat en fil fra Automatiske søk

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Beskytt min Mac i ruten til venstre

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Automatiske søk.

4. Klikk på Ikke søk gjennom disse mappene i vinduet Automatiske søk.

5. Klikk på +.

6. Velg mappen eller filene du ikke vil at Norton-produktet skal gjennomsøke automatisk.

7. Klikk på Utelat.

8. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54280592_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017