Inkluder filer for Automatiske søk

Hvis du tror at en fil eller et program på Mac-maskinen er sårbar, kan du legge dem inn i Automatiske søk.

Hvis du f.eks. tror at en fil i mappen med nedlastede filer på Mac, som du bruker ofte til å laste ned filer fra Internett, er sårbar, kan du legge den til Automatiske søk. Norton-produktet søker gjennom denne mappen når den endres, og sikrer at Mac-maskinen ikke er infisert.

Du kan bruke alternativet Søk kun gjennom disse mappene og tilpasse Automatiske søk slik at kun de valgte filene gjennomsøkes.

Inkluderer en fil for Automatiske søk

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Beskytt min Mac i ruten til venstre

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Automatiske søk.

4. Velg Søk kun gjennom disse mappene i vinduet Automatiske søk.

5. Klikk på +.

6. Velg mappen du vil gjennomsøke automatisk.

7. Klikk på Legg til.

8. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54278144_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 30/01/2017