Slå Automatisk søk av og på

Hvis du slår på automatiske søk, utfører Norton-produktet automatisk følgende aktiviteter hver gang du slår på Mac-en:

• Laster ned de mest oppdaterte virusdefinisjonene.

• Søker gjennom hele Mac-maskinen og fjerner virus fra infiserte filer.

• Overvåker all innkommende og utgående trafikk på Mac.

Norton-produktet viser et varsel hvis det oppstår et problem som du må håndtere. Hvis det for eksempel finnes en sikkerhetsrisiko, viser Norton-produktet en advarsel med flere alternativer. Du kan så velge et alternativ og håndtere den uløste risikoen. Du kan åpne Norton-produktet når som helst hvis du vil se Mac-ens status eller vise beskyttelsesdetaljer.

Slå Automatisk søk av og på

1. Klikk på Avansert i venstre rute av hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Klikk på Beskytt min Mac i ruten til venstre.

3. I raden Automatiske søk flytter du bryteren til Av eller På.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54278097_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 30/01/2017