Innstillinger for Automatiske søk

Automatiske søk gir bedre sikkerhet helt fra du starter Mac-maskinen. Denne funksjonen gir bedre beskyttelse ved å kjøre alle nødvendige komponenter.

Automatiske søk beskytter Mac-maskinen på følgende måter:

• Søker gjennom filer når de opprettes, kopieres eller endres.

• Søker gjennom disker og flyttbare medier første gang Mac bruker dem.

• Søker gjennom all trafikk fra Internett til Mac.

Hvis Mac-maskinen er konfigurert med mer enn én brukerkonto, gjelder disse innstillingene for alle brukerkontoer.

Du kan konfigurere innstillingene for Automatiske søk i delen Beskytt Mac-maskinen i vinduet Avansert. Innstillingene for Automatiske søk er:

• Søk overalt

Søker gjennom alle filene på Mac under Automatiske søk.

Funksjonen Søk overalt gir bedre beskyttelse enn andre typer søk. Søk overalt er valgt som standard.

• Søk kun gjennom disse mappene

Her kan du angi hvilke mapper du vil søke i automatisk.

• Ikke søk gjennom disse mappene

Du kan utelate spesifikke mapper fra automatiske søk.

• Søk gjennom filer i komprimerte arkiver (anbefalt)

Brukes til å aktivere eller deaktivere søk i komprimerte filer på Mac-en med Norton-produktet. For eksempel filer av typen .zip eller .rar med maksimal størrelse på 1 MB.

• Søk gjennom filer på eksterne harddisker ved tilgang

Brukes til å aktivere eller deaktivere søk i filer på en ekstern harddisk som er koblet til Mac-en med Norton-produktet.

• Tilbakestill til standardinnstillinger

Her kan du tilbakestille konfigurasjonen til standardnivå.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54278070_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 30/01/2017