Beskyttelse mot sårbarhet

Beskyttelse mot sårbarhet hjelper deg med å oppdage og hindre inntrengninger via Internett. Beskyttelse mot sårbarhet gir deg informasjon om hvor sårbare programmene på Mac-maskinen er overfor skadelige angrep. Du får også informasjon om kjente angrep.

Sårbarheter er feil i programvare eller i operativsystemet som skaper svakheter i sikkerheten til Mac. Feil konfigurering av Mac-maskinen eller sikkerhetsinnstillingene kan også være en kilde til sårbarheter. Eksterne angripere kan utnytte disse sårbarhetene og utføre skadelige handlinger på Mac-maskinen. Eksempler på slike angrep er overvåking av Active Desktop, tastelogging og hacking. Slike angrep kan gjøre Mac-maskinen tregere, føre til programkrasj og gjøre personopplysningene dine og annen konfidensiell informasjon tilgjengelig for hackerne.

Norton-produktet bruker signaturer til å beskytte Mac-en mot de mest kjente Internett-angrepene. Angrepssignaturer inneholder opplysninger som identifiserer forsøk på å utnytte kjente svakheter i operativsystemet og programmer på Mac-en. Funksjonen Inntrengingsforhindring i Norton-produktet baserer seg på en omfattende liste over angrepssignaturer for å oppdage og blokkere mistenkelig nettverksaktivitet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54276734_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 30/01/2017