Slett et element fra isolasjon

Du kan slette et element fra isolasjon når som helst. Når du sletter et element fra isolasjon, fjernes det permanent fra Mac-en. Du bør kun slette elementer i isolasjon hvis du er sikker på at du ikke trenger det mer.

Slett et element fra isolasjon

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Aktivitet i venstre rute.

3. Klikk på Vis-ikonet i raden Sikkerhetslogg.

4. Under Beskytt min Mac i vinduet Sikkerhetslogg, klikker du på Karantene.

5. I listen over elementer i isolasjon velger du elementet du vil slette.

6. Klikk på ikonet Handlinger øverst i venstre hjørne, og klikk deretter på Slett.

7. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54276524_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017