Gjenopprett et element fra isolasjon

Enkelte programmer er avhengige av andre programmer, som er klassifisert som sikkerhetsrisikoer, for å kunne fungere. Slike programmer fungerer kanskje ikke hvis en bestemt fil fjernes. Alle sikkerhetsrisikoer som fjernes, sikkerhetskopieres automatisk til en sikker plassering på Mac. På denne måten kan du ved hjelp av Norton-produktet gjenopprette funksjonen til et program.

Det kan for eksempel være at et delt (shareware) eller gratis (freeware) program som du laster ned, bruker reklameprogramvare til å holde prisene nede. I så fall kan du la sikkerhetsrisikoprogrammet bli liggende på datamaskinen, eller gjenopprette det fra isolasjon.

Noen isolerte elementer blir helt rene etter et nytt søk med Norton-produktet. Du kan også gjenopprette slike elementer.

Hvis du gjenoppretter et element i en annen mappe enn originalmappen, er det mulig at det ikke fungerer ordentlig. Derfor anbefales det at du installerer programmet på nytt.

Gjenopprett et element fra isolasjon

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Aktivitet i venstre rute.

3. Klikk på Vis-ikonet i raden Sikkerhetslogg.

4. Under Beskytt min Mac i vinduet Sikkerhetslogg, klikker du på Karantene.

5. I listen over elementer i isolasjon velger du elementet du vil gjenopprette.

6. Klikk på ikonet Handlinger øverst i venstre hjørne, og klikk deretter på Gjenopprett.

7. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54276523_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 08/09/2016