Reparer et element i isolasjon

Hvis Norton-produktet finner en infisert fil, vil det prøve å reparere den. Hvis den ikke kan repareres, settes den i isolasjon. Symantec oppdaterer virusdefinisjonene ofte. Så hvis en ny virusdefinisjon hentes etter at filen er blitt isolert, kan du prøve å reparere den igjen. Nye virusdefinisjoner kan kanskje reparere en fil som ikke kunne repareres tidligere.

Gjenopprett et element fra isolasjon

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Aktivitet i venstre rute.

3. Klikk på Vis-ikonet i raden Sikkerhetslogg.

4. Under Beskytt min Mac i vinduet Sikkerhetslogg, klikker du på Karantene.

5. I listen over elementer i isolasjon velger du elementet du vil reparere.

6. Klikk på ikonet Handlinger øverst i venstre hjørne, og klikk deretter på Reparer.

7. Klikk på Fullført.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54276457_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/02/2017