Norton-produktets søk

Norton-produktet lar deg utføre manuelle virussøk.

Automatiske søk-funksjonen overvåker Mac-maskinen for å beskytte mot virus, på følgende måter:

• Søker gjennom filer når de opprettes, kopieres eller endres.

• Søker gjennom disker og flyttbare medier.

Automatiske søk kan imidlertid overse følgende virus:

• Virus som var på Mac-en før du installerte Norton-produktet.

• Virus i filene som er utelatt fra Automatiske søk.

I så fall kan du bruke Norton-produktet til å søke gjennom en bestemt fil, mappe eller stasjon på Mac-en.

Du kan kjøre følgende typer manuelle virussøk:

Hurtigsøk

Søker gjennom de viktigste plasseringene på Mac-maskinen, som virus og andre sikkerhetstrusler ofte angriper.

Hurtigsøk er raskere fordi det ikke søker gjennom hele Mac.

Fullstendig søk

Søker gjennom Mac-en etter alle typer viruser og sikkerhetstrusler.

Søk i fil

Søker gjennom valgte filer og mapper etter alle typer virus og sikkerhetstrusler.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54263211_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017