Norton-produktets meny

Menyen til Norton-produktet vises øverst i venstre hjørne av Mac-menylinjen når du starter Norton-produktet.

Du kan bruke Norton Security -alternativet fra menyen til Norton-produktet for å vise forskjellige menyalternativer. Du har tilgang til følgende alternativer i menyen til Norton-produktet:

Om Norton Security

Viser generell informasjon om Norton-produktet.

Du kan vise detaljer som buildnummer, layout, PIN-kode for aktivering, endepunkt-ID og SKU-informasjon.

Tjenester

Gir deg tilgang til Mac OS X-tjenesteinnstillinger.

Skjul Norton Security

Gjør det mulig å skjule Norton-produktet.

Skjul andre

Gjør det mulig å skjule alle andre programmer på MAC-en.

Vis alle

Viser alle aktive programmer på MAC-en.

Dette alternativet er kun tilgjengelig dersom du har brukt alternativet Skjul Norton Security eller alternativet Skjul andre.

Avinstaller Norton Security

Avinstaller Norton-produktet.

Du må ha en brukerkonto med administratorrettigheter for å avinstallere Norton-produktet.

Avslutt Norton Security

Lukker Norton-produktet.

Du kan bruke alternativet Eksporter under menyen Fil til å eksportere innstillinger for nettverksplassering. Du kan eksportere innstillingene for nettverksplassering i .npfx-filformat. Se Eksporter innstillingene for tilkoblingsblokkering for en nettverksplassering.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54258520_nsmac_sos_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 03/08/2017