Kunne ikke legge til en enhet

Når du legger enheten til Norton, kan installeringen avbrytes hvis du har problemer med tilkoblingen til Internett eller Symantec-serveren.

Hvis du ikke får lagt til enheten i Norton, kan du prøve følgende:

• Kontroller at enheten er tilkoblet Internett.

• Se over innstillingene for brannmur og foreldrekontroll på enheten, da disse kan blokkere tilkoblingen.

Etter at du har sett over innstillingene, bruker du alternativet Prøv igjen for å prøve å legge til enheten i Norton igjen, eller Avbryt for å lukke vinduet.

Om Norton-kontoen

Opprette en Norton-konto

Tilgang til Norton-kontoen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54162015_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 04/09/2015