Opprette en Norton-konto

Du trenger en Norton-konto for å bruke Norton. Du kan opprette en ny, eller bruke en du allerede har. I vinduet Opprett en Norton-konto kan du opprette en ny Norton-konto. Du må lese og godta Symantecs personvernerklæring for å opprette en Norton-konto.

Du finner følgende alternativer i vinduet Opprett en Norton-konto :

Land/område

Velg land eller område.

Fornavn

Skriv inn fornavnet ditt.

Etternavn

Skriv inn etternavnet ditt.

E-postadresse

Her ser du e-postadressen du allerede har oppgitt.

Norton sender alle varsler til denne adressen. Du må angi denne e-postadressen hver gang du logger deg inn på Norton-kontoen.

Skriv inn e-postadressen igjen

Skriv inn e-postadressen på nytt for å bekrefte at den forrige e-postadressen du anga, er riktig.

Passord

Skriv inn passordet til Norton-kontoen.

Passordet skiller mellom store og små bokstaver, og må inneholde mellom 6 og 50 tegn.

Skriv inn passordet på nytt

Skriv inn passordet på nytt for å bekrefte at det forrige passordet du anga, er riktig.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54033530_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 19/06/2017