Konfigurer Norton

I vinduet Konfigurere Norton kan du koble en enhet til Norton. Hvis du alt har en Norton Account kan du taste inn e-postadressen du logger på Norton Account med i feltet E-postadresse. Hvis du ikke har en Norton-konto, angir du e-postadressen du vil bruke til å registrere en Norton-konto. Du må angi denne e-postadressen hver gang du logger deg inn. Norton sender alle e-postvarsler til denne adressen.

Om Norton-kontoen

Opprette en Norton-konto

Tilgang til Norton-kontoen

Slik reagerer du på statusindikatorene for sikkerhet på siden Enheter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54033524_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 09/12/2014