Oppdater innstillinger for Norton-kontoen

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan.

Denne artikkelen beskriver noen av tilfellene der du kan trenge hjelp til å administrere Norton-kontoen, som:

• Laste ned, installere og overføre Norton-tjenesten

• Slik endrer du e-postadresse eller passord for Norton eller oppdaterer faktura- og kredittkortinformasjon

• Slik melder du deg inn og ut av Nortons tjeneste for automatisk fornying eller konfigurerer e-postinnstillingene

Last ned og installer

Hvis du trenger hjelp, kan du klikke på koblingen under og følge instruksjonene for å laste ned, installere eller overføre Norton-tjenesten.

Asiatiske kunder : Hvis du kjøpte Norton-abonnementet i en asiatisk Norton-nettbutikk, blir du ikke bedt om å bekrefte kjøpet ditt.

Kontoinnstillinger

Hvis du trenger hjelp, kan du klikke på koblingen under og følge instruksjonene for å endre e-postadresse, passord eller fakturainformasjon, som kredittkortinformasjon og fakturaadresse, for Norton-kontoen.

Automatiske betalings- og e-post-preferanser

Hvis du trenger hjelp, kan du klikke på koblingen under og følge instruksjonene for å velge bort tjenesten for automatisk fornying eller endre e-postpreferansene.

Hvis du trenger hjelp med andre problemer, går du til nettstedet for Norton brukerstøtte.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.