Oppdatere kontoinformasjonen

Bruk informasjonen nedenfor for å oppdatere kontoinformasjonen din. Hvis du har glemt passordet eller har problemer med å motta e-postmeldingen, kan du leseTilbakestille passordet for kontoen.

Hvis du opprettet kontoen med en gammel e-postadresse og ikke har tilgang til den gamle e-postadressen, kan du kontakte Kundeservice og-støtte for å få hjelp.

Hvis du trenger hjelp med andre problemer, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 12/01/2021