Finne ut hvor mange enheter du kan beskytte med Norton-abonnementet

Du kan installere de fleste Norton-produktene på 3, 5 eller 10 enheter. Hvis du har kjøpt et nytt Norton-produkt og ønsker å vite hvor mange datamaskiner du kan installere produktet på, kan du besøke Norton Online Store. Lisensinformasjonen for alle Norton-produkter ligger i Norton Online Store.

Hvis du allerede har kjøpt og installert Norton, finner du lisensinformasjonen på Norton-kontoen din.

Finn antall tilgjengelige seter

1. Logg på Norton for å vise lisensinformasjonen.

2. Klikk på Norton-produktet ditt på siden Abonnementer.

3. Gå gjennom antallet lisensierte enheter som er tilgjengelige for installasjon.