Om Opt-out Trialware

Opt-out Trialware er en måte å prøve Norton-tjenesten på før du kjøper dem. Når du bestiller prøveversjonen, blir du bedt om å oppgi et kreditt- eller debetkortnummer. Norton belaster deg ikke i løpet av prøveperioden. I løpet av prøveperioden kan du installere og aktivere tjenesten, og bruke alle funksjonene til Norton-tjenesten. Hvis du er fornøyd med Norton-tjenesten, kan du fortsette å bruke det, og på slutten av prøveperioden forlenger systemet automatisk beskyttelsen med ett år.

Hvis du ikke er helt fornøyd med tjenesten, kan du kansellere bestillingen når som helst i løpet av prøveperioden. Hvis du ikke er interessert i prøveversjonen, går du til Abonnementer og flytter bryteren for Automatisk fornying til AV.

Hvis du er blitt belastet for ett års beskyttelse, må du be om en refusjon innen 60 dager ved å kontakte kundestøtte i ditt område/land. Når refusjonen er behandlet, justeres abonnementsperioden for Norton i henhold til refusjonen. Når du har fått refusjonen, vil abonnementet utløpe og enheten vil være ubeskyttet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v53371932_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 12/04/2017