Om Nortons tjeneste for automatisk fornying

Nortons tjeneste for automatisk fornying gir deg en rask og enkel måte å opprettholde beskyttelsen mot de nyeste truslene på, ved å fornye Norton-abonnementene dine automatisk før de utløper. Denne tjenesten sørger for at oppdateringer og beskyttelsen holdes vedlike år etter år. Hvis du har registrert deg for et månedlig abonnement på Norton-tjenesten, får du beskyttelse måned etter måned. Når du registrerer deg for tjenesten, får du beskjed fra Symantec før det årlige eller månedlige abonnementet utløper og før kontoen din belastes.

Med Nortons tjeneste for automatisk fornying får du:

• Uavbrutt beskyttelse mot virus, hackere og de nyeste truslene på nett

• Kontinuerlig beskyttelse, år etter år og måned etter måned.

• De nyeste produktfunksjonene til relevante tjenester etter hvert som de gjøres tilgjengelige.

Du kan når som helst avslutte Nortons tjeneste for automatisk fornying ved å slå av funksjonen.Slå av og på Automatisk fornying for Norton-abonnementet

Nortons tjeneste for automatisk fornying er tilgjengelig for alle abonnementsbaserte tjenester for kunder i USA, Canada, Europa, Midtøsten, Afrika, Latin-Amerika og Stillehavskysten i Asia.

Hvis du kjøpte Norton-abonnementet fra en asiatisk Norton-nettbutikk, må innstillingene for automatisk fornying håndteres i den asiatiske Norton-nettbutikken. Automatisk fornying i asiatiske land

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.