Om e-postvarsler

Norton Management varsler deg hvis enhetene den kontrollerer, trenger din hjelp. Norton Management sender varslene til den e-postadressen du bruker når du logger på Norton Management. Når du får et e-postvarsel, kan du logge på Norton Management og se hva du må gjøre.

Du kan velge at Norton Management skal varsle deg i følgende situasjoner:

• Hvis en enhet er utsatt for risikoer.

• Hvis enheten fjernes fra Norton Management eksternt.

• Hvis Norton-produktet avinstalleres eksternt.

Om Norton Management

Konfigurere e-postvarsler

Om statusindikatorene for sikkerhet på siden Mine enheter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v53371859_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/11/2012