Vise bestillingsloggen

Du kan vise bestillingsloggen til alle Norton-tjenester du har kjøpt, i delen Bestillingsdetaljer på siden Kontoinnstillinger. Du kan se informasjon om bestillingsdato, bestillingsnummer, produkt-/tjenestenavn, bestillingsstatus, betalingsstatus, betalt beløp, bestillingsfaktura og status for automatisk fornying for hver av tjenestene du har kjøpt. Du kan klikke på bestillingen for å vise en oversikt over bestillingsdetaljene.

Vise bestillingsloggen

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Klikk på Norton-bestillingen på siden Bestillingsdetaljer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v53371708_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 15/04/2017