Slik reagerer du på statusindikatorene for sikkerhet på siden Enheter

Når det oppstår et sikkerhetsproblem på en enhet, viser Norton en rød x på enheten. Du kan løse sikkerhetsproblemer på enheten fra Norton-kontoen, ved hjelp av knappen Reparer nå. Etter at du har løst problemene, blir det røde krysset (x) til en grønn hake.

Slik reagerer du på sikkerhetsindikatorer

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Klikk på Issues Found under enhetsnavnet på siden Enheter.

Det kan hende du må bla videre for å finne en bestemt enhet. Etter at sikkerhetsproblemene på enheten er løst, endres enhetens status fra et rødt kryss (x) til en grønn hake.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53371176_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 11/04/2017