Vise sikkerhetsstatusen til en enhet

I Norton kan du se sikkerhetsstatusen til enheten eksternt. Du kan vise sikkerhetsstatus for enheten og løse sikkerhetsproblemer ved bruk av Norton-kontoen uansett hvor du er i verden. Fargen på statusikonet for enheten angir enhetens sikkerhetsstatus. En beskyttet enhet vises med et grønt hake-ikon, og en enhet med sikkerhetsproblemer vises med et rød kryss-ikon (x).

Vise sikkerhetsstatusen til en enhet

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Du kan se sikkerhetsstatusen til enheten, og håndtere eventuelle problemer for å holde enheten beskyttet, på siden Enheter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53371173_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 11/04/2017