Om statusindikatorene for sikkerhet på siden Enheter

Hvis det er installert en tjeneste fra Norton på enheten, kan du se enhetens status eksternt fra Norton-kontoen. Fargen på statusikonet angir enhetens status.

Sikkerhetsindikatorene varierer fra enhet til enhet. Android-enheter viser f.eks. ikke samme sikkerhetsindikatorer som Norton viser for Windows- og Mac-enheter.

Nedenfor finner du de ulike statusene som Norton kan vise for en enhet.

Rødt kryss (x)

Indikerer at enheten ikke har noen Norton-tjenester installert eller er ubeskyttet. Du kan beskytte enheten med alternativene Kjøp Norton og Last ned Norton.

Ikon med oransje utropstegn

Viser at enheten er utsatt for risiko.

Følgende statuser kan vises:

• Datamaskinens beskyttelse er utsatt for risiko viser at datamaskinens beskyttelse er usikker. Dette må håndteres øyeblikkelig. Klikk på Reparer nå for å rette opp sikkerhetstruslene på datamaskinen.

• Nettverkets beskyttelse er risikoutsatt angir at nettverkets beskyttelse må undersøkes øyeblikkelig.. Klikk på Løs nå for å løse dette.

• Nettilkoblingens beskyttelse er risikoutsatt angir at nettverkets beskyttelse må undersøkes øyeblikkelig. Klikk på Løs nå for å løse dette.

Det oransje utropstegnet vises også hvis du ikke har kjørt et søk eller LiveUpdate på enheten. Hvis problemet vedvarer, vil statusen endres til et rødt kryss (x).

Grønn hake

Viser at Norton-sikkerhetsproduktet er installert og beskytter enheten fra sikkerhetstrusler og virus.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53371133_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 13/12/2016