Avinstallere en Norton-tjeneste fra en enhet

Du kan avinstallere Norton fra dine administrerte enheter. Hvis du bruker en eldre versjon av Norton, kan du ikke avinstallere tjenesten eksternt via Norton-kontoen. Du må oppgradere tjenesten til den nyeste versjonen for å få til dette.

Etter at du har avinstallert Norton-tjenesten fra enheten, kan du bruke samme produktnøkkel til å installere Norton-tjenesten på en annen enhet. Du kan installere og bruke tjenesten på enhver enhet i så mange dager som det er igjen av abonnementet på produktet. Eksempel: Du har 100 dager igjen av abonnementet, og velger å avinstallere tjenesten fra enheten. Du kan da installere samme tjeneste på en annen enhet med samme produktnøkkel, og bruke tjenesten i 100 dager.

Kontroller at enheten er tilkoblet Internett, når du skal avinstallere en Norton-tjeneste med Norton-kontoen.

Hvis enheten ikke er tilkoblet Internett, fullfører Norton avinstallasjonen neste gang enheten kobles til Internett.

Avinstallere en Norton-tjeneste fra en enhet

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Enheter, klikker du på ellipseikonet (…) under enheten du vil fjerne Norton fra.

3. Klikk på Administrer lisens i menyen som åpnes.

4. Gå til skjermen Administrer enhet og klikk på Fjern Norton. Deretter klikker du på Neste.

5. Klikk på Ja på bekreftelsesskjermen.

6. Klikk på Ferdig på skjermen Norton fjernet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53371128_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 27/03/2018