Avinstaller en Norton-tjeneste fra en enhet

Du kan avinstallere Norton fra dine administrerte enheter. Hvis du bruker en eldre versjon av Norton, kan du ikke avinstallere tjenesten eksternt via Norton-kontoen. Du må oppgradere tjenesten til den nyeste versjonen for å få til dette.

Etter at du har avinstallert Norton-tjenesten fra enheten, kan du bruke samme produktnøkkel til å installere Norton-tjenesten på en annen enhet. Du kan installere og bruke tjenesten på enhver enhet i så mange dager som det er igjen av abonnementet på produktet. Eksempel: Du har 100 dager igjen av abonnementet, og velger å avinstallere tjenesten fra enheten. Du kan da installere samme tjeneste på en annen enhet med samme produktnøkkel, og bruke tjenesten i 100 dager.

Sørg for at enheten er koblet til Internett når du skal avinstallere en Norton-tjeneste med Norton-kontoen.

Hvis enheten ikke er koblet til Internett, fullfører Norton avinstallasjonen neste gang enheten kobles til Internett.

Slik avinstallerer du en Norton-tjeneste fra en enhet

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Enheter, under enhetens navn, klikker du på søppelkurvikonet ved siden av Norton-tjenesten.

3. Klikk Fortett i popup-vinduet Fjern produkt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v53371128_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 01/09/2017