Slå av og på Automatisk fornying for Norton-abonnementet

Med Nortons tjeneste for automatisk fornying kan du automatisk fornye Norton-abonnementet før det utløper. Tjenesten sørger for at oppdateringer og beskyttelsen holdes ved like år etter år for brukerne som velger Nortons tjeneste for automatisk fornying. Hvis du har registrert deg for et månedlig abonnement på Norton-tjenesten, får du beskyttelse måned etter måned.

Hvis abonnementet ditt på Norton-tjenesten inkluderer Norton Virus Protection Promise og du deaktiverer Nortons tjeneste for automatisk fornying, vil du ikke lenger motta Norton Virus Protection Promise og andre fordeler tilknyttet dette.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53371125_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 27/03/2018