Beskytte enheter med Norton-sikkerhetsprodukter

Du må installere et sikkerhetsprodukt fra Norton på enheten for å beskytte den mot sikkerhetstrusler. Du må ha en gyldig produktnøkkel for å installere et Norton-sikkerhetsprodukt. Hvis du ikke har en produktnøkkel, kan du kjøpe en ny fra Norton Store via Norton Management.

Slik beskytter du enheter med Norton-sikkerhetsprodukter

1. Logg på Norton Management på enheten.

2. Klikk på Legg til enhet

3. Klikk på Last ned på siden som åpnes.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å installere sikkerhetsproduktet på enheten.

Sørg for at enheten er koblet til Internett når du skal installere et Norton-sikkerhetsprodukt med Norton Management.

Hvis enheten ikke er koblet til Internett, fullfører Norton Management installeringen neste gang enheten kobles til Internett.

Om Norton Management

Kjøpe flere produktnøkler for ubeskyttede enheter

Fornye Norton-produktabonnementet

Avinstallere et Norton-produkt fra en enhet

Om statusindikatorene for sikkerhet på siden Mine enheter

Vise sikkerhetsstatusen til en enhet

Reagere på statusindikatorer for sikkerhet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v53371116_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 12/05/2014