Fjerne en enhet fra Norton-kontoen

Du kan når som helst fjerne en enhet fra Norton-kontoen. Hvis du fjerner en enhet fra Norton-kontoen, kan du ikke behandle Norton-tjenestene som er installert på denne enheten.

Når du har fjernet en enhet, kan du ikke vise enheten ved hjelp av Norton-kontoen. Når du fjerner en enhet, avinstalleres ikke eventuelle Norton-tjenester som er installert på enheten, men Norton-produktnøkkelen deaktiveres.

Fjerne en enhet

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Enheter klikker du på ellipseikonet (…) under enheten du vil fjerne.

3. Klikk på Slett enhet i menyen som dukker opp.

4. Klikk på Fjern i bekreftelsesdialogboksen Fjern enhet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370992_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 27/03/2018