Fjerne en enhet fra Norton-kontoen

Du kan fjerne en enhet fra Norton-kontoen når du vil. Hvis du fjerner en enhet fra Norton-kontoen kan du ikke håndtere Norton-tjenester som er installert på denne enheten.

Når du har fjernet en enhet, kan du ikke vise enheten ved hjelp av Norton-kontoen. Når du fjerner en enhet, avinstalleres ikke eventuelle Norton-tjenester som er installert på enheten, men Norton-produktnøkkelen deaktiveres.

Slik fjerner du en enhet

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Enheter, klikker du på (…) under enheten du vil fjerne.

3. Klikk på Slett enhet i menyen som dukker opp.

4. Klikk Fjern i bekreftelsesdialogboksen Fjern enhet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v53370992_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 11/04/2017