Fjerne en enhet fra Norton-kontoen

Du kan når som helst fjerne en enhet fra Norton-kontoen. Hvis du fjerner en enhet fra Norton-kontoen, kan du ikke behandle Norton-tjenestene som er installert på denne enheten.

Når du har fjernet en enhet, kan du ikke vise enheten ved hjelp av Norton-kontoen. Hvis du fjerner en enhet, avinstalleres ikke Norton-tjenesten som er installert på denne enheten, men Norton-tjenesten deaktiveres på den bestemte enheten.

Fjerne en enhet

1. Logg på Norton.

2. Gå til siden My Norton og klikk på Vis enheter / Gjennomgå enheter under Enhetssikkerhet.

3. På siden Enheter klikker du på ellipseikonet (…) under enheten du vil fjerne.

4. Klikk på Slett enhet i menyen som dukker opp.

5. Klikk på Fjern i bekreftelsesdialogboksen Fjern enhet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370992
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 28/02/2019