Vis dine enheter og rettigheter på din Norton-konto

My Norton -siden fungerer som din Norton-kontooversikt og viser alle funksjonene der din abonnementsplan har rett til. Du kan konfigurere alle funksjonene som ditt abonnement har rett til fra denne siden.

Siden Enheter viser alle enhetene som du har lagt til din Norton-konto. Du kan se sikkerhetsstatusen til enhetene og reagere deretter. Hvis en enhet ikke er koblet til Internett, viser Norton når enheten var på nett sist.

Se dine rettigheter

• Logg på My Norton-kontoen.

My Norton -siden viser alle Norton-funksjonene du har rett til.

Se enhetene dine på din Norton-konto

• Logg på Norton-kontoen.

Enheter -siden viser alle enhetene med et Norton-sikkerhetsprodukt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370989_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 05/11/2018