Abonnementet er ikke installert på noen enheter

Vi registrerer ingen enheter som har Norton-abonnementet installert.

Dette kan skyldes en av følgende ting:

• Du har ikke installert ditt Norton-abonnement på en enhet etter du gjennomførte kjøpet.

• Du kan ha avinstallert Norton fra enheten.

Følg disse instruksjonene og installer Norton-abonnementet på enheten.

Hvis du vil installere Norton på enhet du ikke er på, kan du sende en e-postinvitasjon for å installere Norton på den enheten. Du kan installere ditt Norton-abonnement på datamaskiner med Windows og Mac OS X, samt på mobile Android- og iOS-enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese systemkrav.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v53370986_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 26/05/2017