Opprett en Norton-konto

Du må opprette en konto på Norton før du kan ta i bruk Norton. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du logge på med innloggingsinformasjonen til Norton-kontoen din.

1. Åpne nettleseren, og gå til følgende URL:

https://login.norton.com

2. Under Har du ikke en konto? klikker du på Opprett konto.

3. På siden Opprette en konto skriver du inn e-postadressen din i boksen E-postadresse.

Du må angi denne e-postadressen hver gang du logger på.

4. Skriv inn e-postadressen din på nytt i feltet Bekreft e-postadresse.

5. Skriv inn et passord i feltet Passord.

Passordet skiller mellom store og små bokstaver, og må være mellom 6 og 50 tegn langt.

6. I tekstfeltene Fornavn og Etternavn skriver du inn fornavn og etternavn.

7. Hvis du vil sikre Norton-kontoen med tofaktorgodkjenning, velger du landskoden din og angir telefonnummeret ditt.

8. I rullegardinlisten Region, velger du land eller region.

9. Hvis du vil motta produktoppdateringer, reklametilbud fra Symantec og sikkerhetsnyhetsbrev, merker du av for Send meg produktoppdateringer, tilbud og sikkerhetsnyhetsbrev via e-post.

10. Klikk på Opprett konto.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370840_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 17/04/2017