Opprett en Norton-konto

Du trenger en Norton-konto for å administrere abonnementet og utvide Norton-beskyttelsen til de andre enhetene. Du kan opprette en konto ved å følge veiledningen nedenfor. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du logge på med påloggingsinformasjonen din på Logg på.

Opprette en Norton-konto

1. Åpne nettleseren, og gå til følgende URL:

https://login.norton.com

2. Klikk på Opprett en ny konto.

3. Skriv inn e-postadressen din.

Du må angi denne e-postadressen hver gang du logger på.

4. Skriv inn e-postadressen din på nytt i feltet Bekreft e-postadresse.

5. Skriv inn et passord i feltet Passord.

Passordet skiller mellom store og små bokstaver, og må være mellom 6 og 50 tegn langt.

6. I tekstfeltene Fornavn og Etternavn skriver du inn fornavn og etternavn.

7. Hvis du vil sikre Norton-kontoen med tofaktorautentisering, velger du landskoden og angir telefonnummeret ditt.

8. I rullegardinlisten Region, velger du land eller region.

9. Klikk på Opprett konto.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370840
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 09/10/2020