Om Norton-kontoen

Med Norton kan du håndtere alle Norton-tjenester og -produktnøkler på ett sted. Når du kjøper noe i Norton Online Store og når du aktiverer abonnementet ditt, ber Norton deg om å opprette en Norton-konto. Du trenger bare å oppgi en e-postadresse og angi et passord.

Du må ha en Norton-sikkerhetsklient som er lastet ned og installert på enheten fra Norton-kontoen din for å administrere enheten og tjenesten fra Norton-kontoen.

Du kan gjøre følgende med Norton-kontoen når den er aktivert:

• Installere en Norton-tjeneste på en enhet.

• Vise Norton-tjenestene som er installert på en enhet.

• Vise sikkerhetsstatusen til en enhet.

• Kjøpe en ny produktnøkkel.

• Fornye Norton-abonnementet.

• Fjerne en enhet fra Norton-kontoen.

• Avinstallere en Norton-tjeneste fra en enhet.

• Aktivere tjenesten med en annen produktnøkkel.

• Oppgradere Norton-tjenester til den nyeste versjonen.

• Oppdatere betalingsinformasjonen din.

• Håndtere kontoopplysningene dine.

• Konfigurere e-postvarsler.

Funksjonene som er oppført varierer for ulike tjenester og enheter fra Norton.

Hvis du har installert Norton Internet Security 5.x eller Norton AntiVirus 12.x på Mac-enheten din, må du oppgradere til Norton Security for Mac.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370664_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 31/08/2017