Hva kan du gjøre med din Norton-konto

Med Norton kan du håndtere alle Norton-tjenester og -produktnøkler på ett sted. Når du kjøper noe i Norton Online Store og når du aktiverer abonnementet ditt, ber Norton deg om å opprette en Norton-konto. Du trenger bare å oppgi en e-postadresse og angi et passord.

Gjør følgende etter aktivering av Norton-kontoen din:

• Installer og aktiver de forskjellige produktene og funksjonene du har rett til.

• Installer Norton-sikkerhetsprodukter på enhetene dine.

• Konfigurer og administrer Cloud Backup, Password Manager, Parental Controls.

• Konfigurer og administrer LifeLock-spesifikke funksjoner.

• Fornye Norton-abonnementet.

• Slå Automatisk fornyelse av og på.

• Overføre lisensen til en ny enhet.

• Vise Norton-tjenestene som er installert på en enhet.

• Vise sikkerhetsstatusen til en enhet.

• Fjerne en enhet fra Norton-kontoen.

• Avinstallere en Norton-tjeneste fra en enhet.

• Kjøpe en ny produktnøkkel.

• Aktivere tjenesten med en annen produktnøkkel.

• Oppgradere Norton-produkter til den nyeste versjonen.

• Oppdatere betalingsinformasjonen din.

• Håndtere kontoopplysningene dine.

• Konfigurere e-postvarsler.

Funksjonene som er oppført varierer for ulike tjenester og enheter fra Norton. Tilgjengelighet av LifeLock-funksjoner avhenger av abonnementsplanen du har kjøpt.

Hvis du har installert Norton Internet Security 5.x eller Norton AntiVirus 12.x på Mac-enheten din, må du oppgradere til Norton Security for Mac.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370664_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 03/11/2018