Løse problemer med å legge til en annen datamaskin på Norton Family-kontoen

TRINN 1

Avinstallere Norton Family

1. Logg på barnets datamaskin som administrator.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. I dialogboksen Kjør skriver du inn det følgende og trykker deretter på Enter.

appwiz.cpl

4. I listen over de installerte programmene, klikker du på Norton Family og siden klikker du på Avinstaller.

5. I Norton Family -vinduet angir du din overordnede e-postadresse og passord, og klikker deretter på OK.

6. Klikk på Next (Neste).

7. Klikk på Start på nytt for å fullføre avinstallasjonsprosessen.

TRINN 2

Installer Norton Family på nytt

1. Logg på nettstedet Norton Family med e-postadresse og passord.

2. I kategorien Enheter klikker du på Legg til enhet.

3. Hvis du er på datamaskinen som barnet ditt bruker, klikker du på Fortsett.

Hvis du vil installere Norton Family på en annen enhet, klikker du på Nei og deretter på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen for å installere på en annen enhet.

4. Dobbeltklikk på filen når nedlastingen er ferdig.

5. Hvis du får opp Åpner fil - sikkerhetsadvarsel, klikker du på Kjør for å gå videre.

6. Norton Download Manager starter nedlastingen av Norton Family. Når nedlastingen er fullført, starter installasjonen automatisk.

7. Hvis ledeteksten Kontroll av brukerkonto vises, klikker du på Ja for å fortsette.

8. Klikk på Fullfør når installasjonen er fullført.

Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

TRINN 3

Konfigurer Norton Family til å overvåke brukerkontoer

1. Klikk på Norton Family -ikonet i varslingsområdet og klikk på Endre kontoer.

2. Skriv inn e-postadresse og passord for foreldrekontoen og klikk på Logg på.

3. Klikk på Endre ved siden av barneprofilen du vil knytte til datamaskinen.

4. Velg Logg på som, og velg deretter de lokale brukerkontoene barnet ditt bruker.

5. Klikk på Lagre.

6. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v53306548_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/08/2017