Fjern Norton ConnectSafe-innstillinger

Tjenesten Norton ConnectSafe blir avviklet eller avsluttet 15. november 2018. Det betyr at tjenesten ikke lenger vil være tilgjengelig. Ettersom tjenesten avvikles kan nåværende brukere oppleve forstyrrelser i nettleseropplevelsen. For mer informasjon, se https://connectsafe.norton.com/.

Hvis du er Norton ConnectSafe-bruker nå, anbefaler vi at du utfører følgende handlinger før ConnectSafe-tjenesten avsluttes. Du kan konfigurere innstillingene for nettverkskortet og fjerne DNS-serveradressene for Norton ConnectSafe.

Avhengig av operativsystem, følger du stegene i ett av de følgende avsnittene:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53246991_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 03/08/2018