Om oppdatering av Norton 360 Online

Norton 360 Online mottar automatisk oppdateringer av virusdefinisjonsfiler og programfiler via Internett. Disse oppdateringene forbedrer kontinuerlig teknologien som Norton 360 Online bruker til å beskytte datamaskinen.

Automatiske oppdateringer krever en Internett-tilkobling. Hvis du bruker proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for produktet. Hvis datamaskinen ikke vanligvis er koblet til Internett, kan du oppdatere Norton 360 Online manuelt når du kobler deg til Internett, slik at du har de nyeste beskyttelses- og programoppdateringene. Ved å oppdatere Norton 360 Online jevnlig, sikrer du at du alltid har de nyeste definisjons- og programoppdateringene.

Se etter oppdateringer manuelt

Om løsing av tilkoblingsproblemer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5317331_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 13/11/2009