Om oppdatering av Norton Business Suite

Norton Business Suite mottar automatisk oppdateringer av virusdefinisjonsfiler og programfiler via Internett. Disse oppdateringene forbedrer kontinuerlig teknologien som Norton Business Suite bruker til å beskytte datamaskinen.

Automatiske oppdateringer krever en Internett-tilkobling. Hvis du bruker proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for produktet. Hvis datamaskinen ikke vanligvis er koblet til Internett, kan du oppdatere Norton Business Suite manuelt når du kobler deg til Internett, slik at du har de nyeste beskyttelses- og programoppdateringene. Ved å oppdatere Norton Business Suite jevnlig, sikrer du at du alltid har de nyeste definisjons- og programoppdateringene.

Se etter oppdateringer manuelt

Om løsing av tilkoblingsproblemer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5317331_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 13/05/2013