Administrere meldinger og varsler

Norton viser meldinger på flere måter og på flere steder.

Det er mulig at du får se meldinger på følgende steder:

Systemstatusfeltet på skrivebordet i Windows

Flere typer meldinger fra Norton vises til høyre for oppgavelinjen, i systemstatusfeltet. Hvis PC-en din f.eks. har vært slått av og ikke koblet til Internett på en stund. I slike tilfeller ser du en melding om at beskyttelsen kanskje ikke er oppdatert.

Et annet varsel vises hvis en sikkerhetsinnstilling er slått av. Denne meldingen advarer deg om at datamaskinen kanskje ikke er sikker, og hjelper deg med å slå på innstillingen.

I de fleste tilfellene kan du klikke varselet for å åpne Norton og reparere problemene.

Norton-hovedvindu for generell status

Varsler og andre meldinger vises midt i hovedvinduet. Fargen på meldingen angir hvor alvorlig den er. Hvis meldingen er grønn, er datamaskinen beskyttet. Hvis meldingsfargen er oransje eller rød, må du utføre relevante handlinger for å sikre at du fremdeles er beskyttet.

Beskyttelseskategorier og -detaljer for Norton

Norton viser individuelle statusområder for hver beskyttelsesfunksjon, som Sikkerhet, Identitet, Sikkerhetskopiering, og Optimalisering. Du kan bruke knappen Løs nå hvis du vil løse alle problemer som må fikses for å sikre datamaskinen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5317328_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016