Vise detaljer for beskyttelsesfunksjoner

I hovedvinduet i Norton 360 Online kan du se en oversikt over hver av de fire beskyttelsesfunksjonene som Norton 360 Online tilbyr. Du kan vise detaljer om hver beskyttelsesfunksjon.

Slik viser du detaljerte opplysninger om en beskyttelsesfunksjon:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på sikkerhetsbeskyttelsesfunksjonen, og klikker deretter på Vis detaljer.

I vinduet som vises gjør du ett av følgende:

• Gjeldende status for beskyttelsesfunksjonen.

• En liste over søkene som funksjonen utfører, og resultatene for hvert søk. I enkelte tilfeller inneholder søkeresultatene en kobling som gir ytterligere informasjon.

• En liste med handlinger du kan utføre.

2. Etter at du har vist detaljer, klikker du på Lukk.

Om hovedvinduet i Norton 360 Online

Reagere på statusindikatorer for sikkerhet

Om Norton 360 Online-hurtigmenyen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5317325_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011