Vise detaljer for beskyttelsesfunksjoner

I hovedvinduet i Norton Business Suite kan du se en oversikt over hver av de fire beskyttelsesfunksjonene som Norton Business Suite tilbyr. Du kan se detaljer om hver beskyttelsesfunksjon.

Slik viser du detaljerte opplysninger om en beskyttelsesfunksjon:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på sikkerhetsbeskyttelsesfunksjonen, og klikker deretter på Vis detaljer.

I vinduet som vises gjør du ett av følgende:

• Gjeldende status for beskyttelsesfunksjonen.

• En liste over søkene som funksjonen utfører, og resultatene for hvert søk. I enkelte tilfeller inneholder søkeresultatene en kobling som gir ytterligere informasjon.

• En liste med handlinger du kan utføre.

2. Etter at du har vist detaljer, klikker du på Lukk.

Om hovedvinduet i Norton Business Suite

Reagere på statusindikatorer for sikkerhet

Om Norton Business Suite-hurtigmenyen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5317325_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 07/05/2013