Om Norton 360 Online-varsler og -meldinger

Som oftest beskytter Norton 360 Online datamaskinen mot virus og andre risikoer og trusler i stillhet, slik at du kan føle deg trygg når du bruker datamaskinen. Det grønne emblemet på statusikonet for Norton 360 Online i nederste høyre hjørne av skjermen angir at beskyttelsen er oppdatert. Du kan føle deg trygg når du bruker datamaskinen. Hvis emblemfargen endres til oransje eller rød, betyr det at du bør åpne Norton 360 Online, slik at du kan få informasjon om problemene som Norton 360 Online har funnet.

Om Norton 360 Online-ikonet

Om administrering av meldinger og varsler

Om Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5317322_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011