Om Norton Business Suite-varsler og -meldinger

Som oftest beskytter Norton Business Suite datamaskinen mot virus og andre risikoer og trusler i stillhet, slik at du kan føle deg trygg når du bruker datamaskinen. Det grønne emblemet på statusikonet for Norton Business Suite i nederste høyre hjørne av skjermen angir at beskyttelsen er oppdatert. Du kan føle deg trygg når du bruker datamaskinen. Hvis emblemfargen endres til oransje eller rød, betyr det at du bør åpne Norton Business Suite, slik at du kan få informasjon om problemene som Norton Business Suite har funnet.

Om Norton Business Suite-ikonet

Om administrering av meldinger og varsler

Om Norton Business Suite

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5317322_N360_Business_CC_2014_no_no