Løse trusler hvis enheten er utsatt for risiko

Fargen på flisene for Sikkerhet, Identitet, Sikkerhetskopiering og Ytelse i hovedvinduet til Norton-produktet viser statusen på hver kategori:

• Grønn : Du er beskyttet.

• Oransje : Datamaskinen trenger oppmerksomhet.

• Rød : Datamaskinen er utsatt for risiko.

Kategorien Sikkerhetskopi er kun tilgjenglig med Deluxe+ og Premium-abonnement.

Norton reparerer automatisk de fleste problemer som reduserer beskyttelsen eller systemytelsen, og viser statusen Beskyttet i hovedvinduet. Norton viser problemer som krever oppmerksomheten din som Risikoutsatt eller Obs.

Svare på statusindikatorene Risikoutsatt og Obs.

1. I Nortons hovedvindu klikker du på den røde eller oransje flisen til kategorien som indikerer Risikoutsatt eller Obs.

2. Klikk på Løs nå og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du klikke på Hjelp > Få støtte for å kjøre diagnoseverktøyet.

Du kan også prøve å bruke Norton nødverktøy hvis du tror datamaskinene har en alvorlig virusinfeksjon.

Video: Slik sørger du for at datamaskinen er beskyttet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5317320_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017